Σάββατο 4 Απριλίου 2015

Εξυπνοι τρόποι για αποθηκεύση Καυσόξυλων

Ο καιρός γίνεται όλο και πιο κρύος και για να ζεσταθούμε και να νοίωσουμε άνετα μαζευόμαστε γύρω από τα τζάκια . Όμως, ο σχεδιασμός και το ύφος του σπιτιού σας, δεν θα πρέπει να χαλάσει με υπερβολικό ξύλο που θέλετε για να κάψετε. Πώς μπορείτε να το αποθηκεύσετε με κομψό τρόπο ;


Εδώ θα δούμε κάποιους έξυπνους τρόπους

1. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του χώρυο και τα έπιπλα στο δωμάτιο. Ψάξτε για ορισμένα τμήματα ή εσοχές πάνω ή στις πλευρές του τζακιού. Βάλτε τα καυσόξυλα σε ράφια ή σε οποιοδήποτε κομμάτι επίπλων – αυτό θα κάνει το τζάκι σας το σημείο εστίασης του δωματίου και την αποθήκευση να είναι πολύ πρωτότυπη.

2 . Μια ειδική ντουλάπα για τα καυσόξυλα. Αν χρειάζεστε πολύ ξύλο και πραγματικά δεν υπάρχει χώρος για να αποθηκεύετε κοντά στο τζάκι – κάνει μια ξεχωριστή θέση αποθήκευσης για τα ξύλα .
Μπορεί να είναι ακόμη και χωρίς τις πόρτες για να κάνουν τα καυσόξυλα ένα ακόμη αξεσουάρ διακόσμησης.
3 . Εναρμονίσει το στυλ της αποθήκευσης καυσόξυλων σας με το τζάκι σας. Εάν έχετε ένα τζάκι στο σπίτι σας, τότε κρατήστε το χώρο αποθήκευσής σας κοντά ή να συνδέεται με αυτό.
4. Έπιπλα για εξωτερικούς χώρους ή περιοχές. Μια μεγάλη λειτουργική και καταπληκτική ιδέα που θα βοηθησει να κρατήσετε τα καυσόξυλα ξηρά και καλά διατηρημένα είναι από την αποθήκευσή του κάτω από ένα παγκάκι .
Επίσης, ρυθμίζεται έτσι ώστε να είναι σε μια βολική τοποθεσία , όπως κοντά στην βεράντα το αίθριο ή ακόμη και στο γκαράζ .
5. Αγορά των ξύλων βάση σχεδίου κοπής. Μπορεί να είναι πολύ κομψά και όμορφα, και έτσι δεν θα χρειάζεται να κρύψετε τίποτα – το αντίθετο! Κάντε τα καυσόξυλα σας μια προφορά , που θα προσθέσει ζεστασιά και θαλπωρή στο χώρο σας .

6. Καλάθια για καυσόξυλα. Καλάθια κάνουν κάθε χώρο πιο άνετο και λίγο πιο ρουστίκ , οπότε γιατί να μην αγοράσει ένα τεράστιο για την αποθήκευση της ξυλείας ;

7. Ειδική επίπλα για φύλαξη ξύλων. Σήμερα, πολλοί σχεδιαστές είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να οργανώσετε την αποθήκευση ξύλων δημιουργώντας μερικά τρομερά κομμάτια επίπλων, ώστε να είναι ένα κομψό και συναρπαστικό αξεσουάρ – και όχι μόνο από ξύλο .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου